EN

Премиерът Донев: Утре ще отчетем свършеното от правителството за шест месеца, отстоявахме интересите на българските граждани и решавахме най-наболелите проблеми

18.01.2023

Утре в 10 ч ще се проведе открито заседание на Министерския съвет, на което ще направим отчет за свършеното през тези почти шест месеца от мандата на служебното правителство. Това заяви премиерът Гълъб Донев в началото на редовното правителствено заседание. По думите му за този дълъг период за съществуване на служебен кабинет, правителството има какво да отчете. „Нееднократно сме заявявали, че ние преди всичко действаме и работим, отстояваме интересите на България и на българските граждани, решаваме най-наболелите проблеми в нашето общество“, категоричен бе министър-председателят. В този контекст отчетът на кабинета ще бъде наситен с факти и резултати, които ясно показват дейността на служебното правителство.

 

Премиерът Донев посочи още, че днес е Атанасовден и поздрави вицепремиера Атанас Пеканов с празника. От своя страна Пеканов пожела на членовете на кабинета постигане на успехи в името на България.

Видео

18.01.2023