EN

Поздравление на министър-председателя Стефан Янев по случай професионалния празник на МВР

05.07.2021

Поздравление на министър-председателя Стефан Янев по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи:

 

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР,

 

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи.

Днес с гордост и признателност честваме 142-годишнината на Министерството на вътрешните работи, създадено с Указ №1 от 5 юли 1879 г. на княз Александър I. През всички тези години служителите на институцията отговорно, професионално и самоотвержено всеки ден изпълняват задълженията си, за да гарантират сигурността и спокойствието на българските граждани.

 

Вашият труд е изключително важен за обществото, защото с действията си Вие защитавате правата на българите, опазвате обществения ред и държавността. Бъдете уверени, че правителството активно работи за създаването на подходящи условия, така че всички служители на МВР да могат професионално да изпълняват задълженията си, водени от лоялност към Закона, към българските граждани и към обществения интерес.

Пожелавам Ви здраве, благополучие и много успешно осъществени цели в името на сигурността на българските граждани. Бъдете горди от избора си да работите за своята държава и за нацията.

Честит празник!